IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-зле облечените на „Златен глобус“

11 януари 2016 11 45

Дамите, които не изглеждаха добре на червения килим

Кейти Пери, Снимка: Reuters

Кейти Пери, Снимка: Reuters

73-тите награди „Златен глобус“, едно от най-дългоочакваните събития за 2016 година, излъчи своите победители за най-добър филм и телевизионна продукция.

Бляскавата церемония, продуцирана от Dick Clark Productions, се състоя в Бевърли Хилс, Калифорния вчера, на 10 януари 2016 година.

Водещ на събитието за четвърти път бе Рики Джервейс. Освен признание за своята работа, актьорите и гостите на „Златен глобус“ получиха възможност да покажат пред цял свят своя моден вкус и забележителен стил.

И въпреки че някои от големите имена в индустрията безспорно се справиха добре с работата си пред камера, не се справиха добре с модата.

Представяме ви най-зле облечените дами на събитието и искрено се надяваме догодина да не повтарят грешките си.

1. Джейми Александър

31-годишната американка направи запомнящо се участие и в двете части на „Тор“, но никак не се справи добре с модното решение. На церемонията по връчване на „Златен глобус“, актрисата се появи в рокля на „Genny“, която се набива на очи един път заради огромните си геометрични форми, втори път заради блестящите детайли и трети път заради отровния нюанс на зелено. Да, Джейми, красива си, но другия път не се вдъхновявай от „Отровната Айви“.

2. Ева Лонгория

Латината винаги ни е била фаворитка заради безспорната си красота и онзи неповторим чар, идващ от акцента ѝ. Уви, не можем да кажем същото за роклята на Georges Hobeika, която Ева Лонгория носи на церемонията по връчване на „Златен глобус“. Бялото е добър избор за цвят, но бродериите приличат повече на декорации върху салфетка. Що се отнася до деколтето във форма на панделка... Някой друг път, Ева.

3. Джейн Фонда

Американката е една от най-известните актриси в индустрията, многократно награждавана за добре свършената си работа. Е, очевидно и най-добрите понякога грешат. Ако гледаме роклята на Джейн Фонда, дело на Saint Laurent Couture, добре е да започнем от долу нагоре. Причината – всичко започва добре и завършва зле откъм деколтето. Всичките тези къдрици напомнят на зле вдъхновен от викторианската епоха тоалет.

4. Джейда Пинкет Смит

Съпругата на Уил Смит е жена за пример – грижовна майка, красива дама и талантлив професионалист. Когато става въпрос за мода обаче, нещата невинаги са толкова добри. Твърде отпуснатите материи и кройка на роклята на Versace не просто, че не подчертават фигурата, но и даже я съсипват. Странната физиономия и изпъкнали жили ги отдаваме на кофти момент.

5. Кейти Пери

Свикнали сме да виждаме Кейти Пери в странни модни решения и сигурно единствения път, когато реши да бъде нормална, пак не ѝ се получи. Ако някога сте се чудили какво става, когато се срещнат Prada и Плейбой зайче – ето го и резултата. Твърде дълбокото деколте е „чудесно“ в комбинация с топирана коса и неособено класно цялостно излъчване.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Баба Пена ( преди 8 години )
На Кати Пери й е простено,каквото ще да облича щом така й се виждат големите бомби :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар