IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Свети Валентин 2016: Ангелска съблазън по бельо

10 февруари 2016 08 00

Victoria's Secret с каталог за празника

Снимка: Victoria`s Secret

Снимка: Victoria`s Secret

С наближаването на Свети Валентин, дамите трескаво търсят с какво да изненадат своите половинки, а мъжете се оглеждат за перфектния подарък.

Празникът на любовта често е основно вдъхновение и мотивация да изглеждаме още по-съблазнителни и да дадем силен тласък на красотата и самочувствието.

Бельото, като основен начин да постигнем този ефект, да се чувстваме добре и да зарадваме силната си половинка, е сред най-разпространените методи.

От Victoria's Secret знаят това и събират на едно място най-сексапилните жени, за да ни представят новите си предложения от тематичния каталог Very Sexy 2016.

В тон с името, сетовете от сутиени, корсети и бикини събуждат сексапилната фатална жена, в ролята на която влизат ангелите Бехати Принсло, Елза Хоск, Сара Сампайо, Марта Хънт, Тейлър Хил и Жасмин Тукс.

Разбира се, емблематичната и разпознаваема концептуална линия на провокацията е издържана с позиране на фона на легло, под или плътно прилепване до стена.

Задължителните елементи за Свети Валентин, като нежните цветя и всякакви предмети във формата на сърца, са основните придружаващи детайли към кадрите.

Предложенията за бельо са издържани в нюансите, асоцииращи се с любовта – наситенорозово, цикламено, червено и класическото черно.

Всички кадри на съблазнителните модели от каталога Very Sexy 2016 можете да разгледате в нашата галерия.

Вдъхновете се и нека празникът ви мине под знака на провокацията!


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари