IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да изберем дънки според фигурата?

10 февруари 2016 16 10

Няколко съвета за всяко тяло

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Плътно по тялото, прави, с широки крачоли, женствени, boyfriend модели и всякакви комбинации – с такова разнообразие при денима, откриването на точните и подходящи дънки за вашето тяло може да се окаже доста сложна задача.

Докато всички шансове са на страната на тезата, че има повече от един модел, който е подходящ, да откриете този един, който ви е толкова по мярка, че е като ръкавица, си е истинска победа.

Ако знаете какво отива на вашата фигура, пазаруването и търсенето на дънки е значително по-приятно, лесно и със сигурност бързо.

За да разкриете мистерията около това какви дънки са най-подходящи според особеностите на тялото, вижте нашите изпробвани предложения.

1. Тяло като пясъчен часовник

Този тип оформяне предразполага да привличате вниманието към най-малките части на тялото. Добър вариант е акцентирането върху кръста и талията. Заложете на дънки с висока талия, които са изработени с по-малко еластичност. Относно цвета, по-бледите детайли са добър начин да подчертаете фигурата и визуално да изглеждате по-слаби.

2. Мъжка фигура

Дамите с по-малки извивки трябва да заложат на оптичната илюзия около създаването им. Ретро модели с висока талия и навити крачоли са добър вариант да постигнете този ефект. Такива дънки са особено красиви в светли тонове и изглеждат много автентични.

3. Тяло с много извивки

Най-добрите дънки за дами с повече извивки по тялото са тези с чарлстон разкроения в долната част на крачолите. Този модел ще балансира формите, високата талия ще ви направи визуално по-слаби, а за да издължите краката, носете ги с обувки на висок ток.

4. Крушовидно тяло

Чарлстон разширяването в крачолите, комбинирано с плътно прилепващ деним е чудесна комбинация за крушовидните тела. Впитите дънки са добри, защото изравняват повърхността и правят краката и задната ви част стегната и оформена. За цветове се придържайте към индиго или черно.

5. Ниски дами

Ако сте сред ниските дами, подходящи дънки за вас са с дължина 7/8, която да ви направи оптически с няколко сантиметра по-високи. Задължително е денимът да е прав и да е плътно по тялото ви. Добро решение е и талията да бъде висока.

6. Високи и слаби

Високите жени са най-облагодетелствани, тъй като на практика могат да носят всякакви модели дънки и да им стоят добре. Все пак най-подходящи са моделите, стесняващи се плътно по глезените и с леко изтъркана повърхност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

ali ( преди 8 години )