IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ангелите на Victoria's Secret: Правила за Свети Валентин

13 февруари 2016 14 30

Модели разкриват предпочитания за празника

Снимка: Victoria`s Secret

Снимка: Victoria`s Secret

Остава по-малко от ден до настъпването на Свети Валентин и със сигурност нямаме търпение да разменим подаръци и да зарадваме своите половинки.

Коя обаче е същинската част от празника? Безспорно фокусът на този ден пада върху възможността жените да влязат в ролята на фаталната жена, да демонстрират самочувствие, увереност и да оставят мъжа до себе си без дъх.

Какво по-добро вдъхновение за дамите от едни от най-красивите модели – ангелите на Victoria's Secret Елза Хоск и Жасмин Тукс.

След като позираха за тематичен каталог, красавиците дърпат завесите над личните си предпочитания и разкриват какви са техните правила за един красив и сексапилен Свети Валентин.

Ето ги и тях.

1. „Постарайте се с бельото, дори и никой да не го види“ – Елза Хоск

Моделът е фен на всички изделия, изработени от дантела. „Обичам дантела“, споделя тя, коментирайки колко красива е като материя. „Дори да не я виждате и да носите дрехи отгоре, просто се чувствате секси – сякаш имате нещо специално“.

2. „Научете мъжа си“ – Жасмин Тукс

Екзотичната красавица твърди, че няма нищо лошо в това, да обясниш на мъжа си как искаш да посрещнете празника. „Приятелят ми никога не беше празнувал Свети Валентин преди да ме срещне“, коментира моделът. „Трябваше да го науча: „Добре, може би трябва да ми вземеш цветя, да ме изведеш на вечеря“... Той си нямаше никаква идея. Но аз го научих“, споделя ангелът на Victoria's Secret.

3. „Трябва да запомнят, че не става въпрос за диаманти“ – Жасмин Тукс

Жасмин Тукс може и да се шегува, че е трябвало да обясни на мъжа си, че иска диаманти всяка година, но в действителност моделът следва принципа, че Свети Валентин е основно за показване на любов и емоции. „Искам просто той да бъде добър, обичащ и щастлив. Нямам нужда от диаманти“, споделя тя.

4. „Не трябва да се прекалява“ – Елза Хоск

Опитът от неприятни изживявания покрай празника учи Елза Хоск, че понякога малкото е повече. Моделът съветва дамите да заложат на красиво бельо, но да не прекаляват твърде много с грима, защото по-важно е да се подчертае естествената красота от това да акцентираме на умения в рисуването върху лице.

5. „Добре е да се придържате към класиките“ – Жасмин Тукс

Ангелът планира да заложи на силует, който никога не излиза от мода и това е един от съветите, който дава на дамите. „Винаги нося черно. Мисля, че е шик, красиво и сексапилно. И със сигурност рокля. Аз съм женствено момиче“, споделя тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари