IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво трябва да знаем, преди да си купим чанта?

14 февруари 2016 10 00

Няколко важни и прости стъпки

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Чантите, заедно с обувките, са сред най-големите страсти на всяка дама. Предимствата на този тип аксесоари се състоят основно във възможността да поставите цветен акцент, да разнообразите класически силует или просто да го завършите.

Известните дизайнери и дори не чак толкова прословутите такива се надпреварват по креативност и успяват действително да създадат модели, които да разтопят сърцето на жените.

Уви, понякога цената на подобни изделия е много над това, което бихме отделили за подобна покупка.

И все пак, прословутият инат на жените никога не е за подценяване. Ако сте решили да прежалите голяма част от бюджета си за красива чанта, ето какво трябва да имате предвид, за да бъде покупката ви успешна.

1. Избирайте мъдро

Когато обмисляте в коя дизайнерска чанта да инвестирате, бъдете реалисти. Можете ли да спестите дадената сума лесно? Има ли други неща, в които бихте инвестирали? Бъдете сигурни, че сте уверени в покупката си и така ще избегнете всякакви размисли и страсти след това, които обикновено водят до разочарование, за което е твърде късно да се направи нещо.

2. Прочетете мнения

Много е важно да направите вашето лично разследване преди да поръчате или купите чантата. Обикновено жените споделят мнения във форуми, където можете да разберете от първо лице дали покупката ще бъде смислена инвестиция за гардероба ви. Освен това, да видите чантата ви, поставена на условията, на които ще я носите и вие, винаги е плюс.

3. Пробвайте я в магазина

Друг начин да тествате избора си е да отидете и да пробвате чантата лично в магазина. Фокусирайте се върху това как се чувствате самите вие, докато я носите и дали има достатъчно място, за да побере най-важните неща. Не забравяйте да пробвате всички джобове, ципове и катарами, за да се уверите, че са функционални и нямат дефект.

4. Обърнете внимание на разпродажбите

Намаленията около края на сезона са перфектното време, за да се възползвате от отстъпка за чанта. Въпреки че знаем, че големите вериги и марки имат големи разпродажби, следете внимателно всички дати, за да не изпуснете момента или да се окаже, че когато отидете, чантата вече е купена.

5. Следете за използвана чанта от този тип онлайн

Дори и да сте твърдо против използването на стоки втора употреба, трябва да се съгласите, че понякога си има истински съкровища. Не е рядкост предлагането на стоки, които или са носени веднъж, или никога. В крайна сметка, тук става въпрос за чанта, която първо ще ви спести пари и второ – ще имате това, което искате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

fa7al_error ( преди 8 години )
Ей, напълно безмислена статия.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Mary ( преди 8 години )