IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стегнете куфара без да мачкате дрехите

21 април 2016 12 20

Как да постигнем това?

Снимка: Louis Vuitton

Снимка: Louis Vuitton

Сред любимите моменти на всеки човек са тези, в които опакова багажа за дългоочакваната почивка.

Без съмнение, търпението, което сме проявили до наближаването на пътуването се възнаграждава със заслужена почивка и приятни емоции.

Преди да се насладим на всичко това обаче, трябва да отделим време и за един не толкова любим момент – опаковането на багажа.

Ако не се постараем добре с това, ще ни чака изненада в момента, в който отворим куфара и видим всичките си дрехи неприятно намачкани.

Тъй като няма смисъл да губите време в гладене, представяме три важни съвета, с които да избегнете този проблем и да изглеждате страхотно във всеки един момент от почивката.

1. Забравете сгъването и заложете на навиването

Ако до момента сте прибирали всички дрехи прилежно сгънати в куфара, то е крайно време да прекратите тази практика. Навиването не просто, че няма да намачка компонентите на визията ви, но и ще ви помогне да подредите по-добре и прилежно своя багаж. Освен всичко това, не трябва да се пренебрегва и фактът, че по този начин ще имате много повече място за дрехи, които ви се иска да вземете „за всеки случай“, дори и да знаете, че може да не влязат в употреба със сигурност. Хубаво е да имате резервни варианти за всеки случай.

2. Забравете излишните дрехи

Планирайте добре. Както споменахме по-горе, добре е да имате още една риза, блуза или дънки „за всеки случай“, но не взимайте и трите. Създайте предварително визиите, които искате да облечете и помислете кое с кое можете да комбинирате. Да бъдете разумни е едно, а да вземете целия си гардероб е съвсем друго. Претъпканият куфар гарантира намачкани дрехи, а това не е нещо, което бихте искали.

3. Подредете

Добре е да оставите всичко, което искате да носите със себе си като багаж, върху маса или легло и след това да започнете да подреждате куфара. Най-тежките неща като обувки, сешоар, бижута и големи флакони козметика, трябва да бъдат най-отдолу. По този начин няма да измачкат дрехите. След това наредете дънките и завършете с най-нежните материи, които трябва да бъдат най-отгоре.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари