IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо инвестицията в дънки си заслужава?

11 април 2016 08 10

Понякога е добре да заложим на марката

Снимка: Paige Denim

Снимка: Paige Denim

Денимът е един от основните компоненти във всеки женски гардероб. Красивите дънки ще ви направят да изглеждате страхотно всеки път, щом сте с тях.

За съжаление, не е толкова лесно да намерим точно този модел, който стои добре на формите на нашето тяло.

Ако търсенето на такова изделие е истинска трудност за вас, то препоръчваме да посетите марките, специализирани в създаването само на такива изделия.

Дизайнерските дрехи са значително по-скъпи, но понякога инвестицията определено си заслужава. Представяме ви 5 причини, поради които да я направите.

1. Качество

От материите и платовете до майсторство на изработка и дизайн, качествените дънки са най-доброто, с което гардеробът ви може да се сдобие. Докато други компании и марки използват по-нисък клас материали и кройка, дизайнерските такива са направени от най-доброто, което може да се намери. Те ще издържат много по-дълго време без да променят размера или цвета си, дори и да ги носите всеки ден без почивка.

2. Стил

Голяма част от носенето на дизайнерски деним се състои в стила. Добавянето на такова изделие ще ви помогне да сте по последни тенденции и да изглеждате издържани по модните критерии. По-голямата част от модните къщи постоянно обновяват колекциите и добавят по някой и друг елемент към класическите модели.

3. Точност

Висококачествените кройки на качествения деним осигуряват доброто заставане на изделието върху тялото. Обикновено високият клас марки създават дънките си според различните форми на всяко женско тяло. Можете да откриете най-подходящия за вас модел, който не просто ще прикрие недостатъците, но и ще подчертае предимствата на фигурата ви.

4. Размери

Като допълнение към качествената кройка, дънките на хубавите марки имат много по-точни таблици с размери. По-ниският клас деним обикновено идва с размери, базирани на дължина и широчина, което често води до модел, който ви стои с по-дълги крачоли или не е точен на талията.

5. Несъответствия

Масовите марки постоянно търсят начини да създават изделия, които да бъдат евтини. Докато това ви спестява пари, създава несъответствия между размера, начина, по който стои кройката и материите. Много хора купуват по-скъпи дънки, просто за да избегнат това. Дизайнерите използват едни и същи материи и техники на изработка с години, за да могат да предоставят на клиентите си съответстващ по всички критерии продукт.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари