IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да съчетаем чарлстон панталон?

29 март 2016 13 20

Идеи за водещата тенденция

Снимка: ASOS

Снимка: ASOS

Ако има нещо, което със сигурност можем да откроим като тенденция от заклетите фенове на модната индустрия, които посетиха всички ревюта на Седмица на модата, то е панталонът чарлстон.

Моделът се откроява с широки крачоли, които се разширяват още повече с дължината и в своя край са напълно свободни.

Свободните кройки на силуета обземат както денима, така и по-официалните панталони и дори гащеризоните.

Разбира се, много лесно е да видим красива жена с добро съчетание на дрехите, но понякога е трудно да пресъздадем същия ефект и сами.

По тази причина, представяме практични съвети, с които да изглеждаме не просто модерно, но и красиви.

1. Добавете драма

Ако искате да се отличите не просто с актуална тенденция, но и с креативност – изберете модел, който е решен в смели и дръзки цветове. В това число влизат и всякакъв тип принтове и флорални елементи. Придържайте горната част семпла и заложете на аксесоари в същата палитра.

2. Елегантна визия

Актуалните тенденции лесно могат да бъдат имплементирани и в официалния дрескод. Ако се чудите как да носите широк панталон в офиса, просто комбинирайте с класически и строг блейзър.

3. Класиката

Широките панталони сами по себе си са достатъчно социално послание. Този факт ги прави много практични и в комбинация с класическа бяла тениска – със сигурност няма да бъдете „скучни“ в ежедневието си и ще се откроите.

4. Аксесоари

Широкият панталон, без значение с какво ще го комбинирате, „носи“ много на разнообразни комбинации с аксесоари. Ако имате нестандартна чанта или обувки с масивни декорации, смело заложете на тях.

5. Гащеризон

Гащеризоните с широки крачоли са много подходящи както за работното ежедневие, така и за почивните дни. Всичко зависи само и единствено от това, дали ще комбинирате с риза или с тениска с щампа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари