Креативността никога не е търпяла граници от какъвто и да е характер. Артистите често откриват вдъхновение в най-различни сфери и това е едно от предимствата за покоряване на нови хоризонти.

Модното дуо Доминико Долче и Стефано Габана са известни със своята любов към архивите на модната си къща и традициите на родна Италия.

Постоянното издигане на пиедестал на емблематичните и разпознаваеми в цял свят знаци и орнаменти намират място във всяка една колекция на марката.

След като покориха Изтока с колекция хиджаб и абая, двамата се насочват в една меко казано нестандартна линия – тази на бялата техника.

Още по темата

Dolce & Gabbana обединяват майсторски умения с италианската марка за домашни потреби Smeg, в създаването на един нестандартен хладилник.

Изделието носи името „Fab 28 Smeg“ и се характеризира с ръчно изобразени върху него лимони, колесници, средновековни рицари, бойни сцени, флорални и други елементи, често срещани върху силуетите на модната къща.

Разбира се, майсторското изделие, с което можем да внесем буквално висшата мода в своята кухня, е създадено в лимитирана серия от общо 100 броя, като дебютното им представяне ще се състои в Милано през началото на април.

Забележителните хладилници на Dolce & Gabbana можете да разгледате в нашата галерия.