IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красив дом с висша мода

31 март 2016 12 50

Issey Miyake и колекцията Home с Iittalia

Снимка: Iittala

Снимка: Iittala

Красотата на линията се състои в успешното комбиниране на емблематичния дух на Iittala с иконичните и разпознаваеми нотки на движение и иновативен дизайн на модната къща.

Салфетки и подложки за чаши са сгънати като оригами без риск, че ще загубят формата си дори и след пране в перална машина.

Поставките материализират японските традиции, а керамичните изделия са завършени с нежни геометрични извивки и цветове, водени от актуалните тенденции за сезона.

Хармонията, като част от декорациите за маса, бележи всяко едно от предложенията. Текстилните артикули включват редица плисирани възглавници, покривки, салфетки и дори пазарска чанта.

Калъфките за възглавници са в две разновидности – първият има същия модел като чантите, а вторият е решен в линейни плисета, подобни на тези, в които са решени украшенията за масата.

Петоъгълните форми се използват за затъмнените стъклени вази, керамичните съдове и „цветята за масата“, предназначени за съхранение на ключове.

Можете да разгледате нежните предложения в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари