IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оливия Палермо и бижутата

7 април 2016 05 00

Една приказка за принцеси

Снимка: Piaget

Снимка: Piaget

Оливия Палермо определено е известна в модните среди като малкото момиче, което порасна и сякаш не съвсем.

Тя разбира от модни тенденции, посещава всички събития, поканена е за Седмица на модата във всяка столица и изглежда като истинска принцеса, смело експериментираща с визиите.

Като във всяка приказка, главната героиня обожава красотата и блясъка на скъпоценните камъни, преплетени в красиви ювелирни изделия.

От Piaget сбъдват мечтата на Оливия Палермо и я избират за рекламно лице на рекламната си кампания към луксозната колекция „Piaget Possession“.

Следвайки стъпките на Джесика Частейн, Палермо позира в майсторските изделия на марката. Кадрите и стилистично издържаните комбинации са дело на самата Оливия, а сред моделите виждаме последните решения при гривните, обеците, пръстените и колиетата.

По семейно, всички кадри от фотосесията са дело на обектива на Йоханес Хюбл, съпруг на Оливия Палермо и обявен за един от най-стилните мъже на планетата.

Защото всяка принцеса има нужда от своя принц.

„Моята любов към бижутата е още от ранно детство. Помня как гледах майка ми и леля ми да се приготвят. И двете имат страхотни колекции. Наслаждавах се да ходя и на антикварни ревюта, изложби за размяна и аукционни къщи, защото там виждах красивите винтидж изделия“, споделя самата Оливия Палермо.

Всички кадри от меко казано блестящата и луксозна рекламна кампания можете да разгледате в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари