IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе – лошото момиче на модата

7 април 2016 07 35

Певицата превзема нови хоризонти

Снимка: Ivy Park

Снимка: Ivy Park

Едно от имената в музикалната индустрия, което най-често се асоциира със „силна жена“, със сигурност е певицата Бионсе.

Съпругата на Джей Зи служи за пример на няколко поколения жени със своя талант, сплотено семейство, кариера и перфектни форми.

Относно талантите на хитовата изпълнителка, оказва се, че те са многобройни. От известно време Бионсе навлиза все по-стремглаво в модната индустрия и очевидно това е само началото.

Сега съпругата на Джей Зи използва социалните мрежи, за да анонсира своето последно модно приключение – колекцията Ivy Park, която е създадена с помощта на Topshop.

Атлетичната линия се фокусира върху спортни предложения за плуване и тичане, а отличителният знак със сигурност е брандирането в ластичния завършек на изделията.

Акцентът във вдъхновението е поставен върху силното влияние на Бионсе както като изпълнител и звезда от световен ранг, така и като жена.

Колекцията съдържа общо 200 изделия, сред които клинове, бански костюми и спортни горни части, а допълнението се характеризира с многобройни и разнообразни аксесоари.

В светлините на прожектора изникват възможностите за движение на дизайните, които обещават да бъдат най-добрия приятел на всеки активно спортуващ атлет.

Спортната линия се очаква да дебютира на 14 април, а рекламните кадри със самата Бионсе можете да разгледате в нашата галерия.

Видеото, което придружава модния проект – вижте тук.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари