IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Versace, Dior, Fendi… за дома

15 април 2016 07 00

Модните къщи и изделията им на Salone del Mobile

Лампа на Fendi, Снимка: Fendi

Лампа на Fendi, Снимка: Fendi

От цветните столове на Marni, през бароковите хладилници на Dolce & Gabbana, които вече ви представихме и можете да видите тук, до графични лампи от Fendi и диван от Versace.

Вижте как можете да имплементирате висшата мода не само във визията и силуета си, но и в дома.

Hermès

Тази година Hermès представят своята нова колекция за дома заедно с широка гама от цветни и пищни тъкани и тапети в Teatro Vetra. Акцентът е поставен върху графични панели, илюстрирани с абстрактните форми на ирландския художник Найджъл Пий.

Dior

За юбилейната 55-та годишнина на Salone del Mobile в Милано, Dior Homme представя две графични и цветни инсталации, създадени от съвместната работа с дизайнерското студио на M/M. Красивата линия включва широка гама от изделия, сред които маси, лампи и столове.

Armani/Casa

За специалното събитие в Милано, Armani Casa представиха месингов бар от орехово дърво и декорации със сатен, деликатно покрити с плат и инкрустации с мъниста. Златистите отразяващи ефекти са постигнати от ръчно изрисувани мотиви с океан. Разбира се, изделието е лимитирано и са създадени само 50 бройки от него.

Fendi

Силна доза стил внасят Fendi на събитието в Милано. Двете изделия на Fendi Casa са лампата „Velumn“, проектирана от архитект Марко Констанци и цветните покривки за маса. Разбира се, лампата е изцяло в духа на модната къща и е решена с елементи от косъм.

Marni

Модна къща Marni изненадва всяка година посетителите на Salone del Mobile в Милано с изключително цветни и нестандартни дизайнерски решения. Тази година италианската марка трансформира своето помещение Viale Umbria в бална зала. Основната тема е колумбийски танци, които са вдъхновение и за полите и традиционните шалове този сезон. Столове за почивка, метални вази и дървени изделия описват предложенията на Marni.

Versace

Тази година модната къща на Донатела Версаче обвърза изделието си за дома с новите предложения от колекциите за сезона. Дизайнерският диван Palazzo Empire, вдъхновен от едноименната чанта на марката, е решен в небесносиня кожа и акцент от горгони в двата си края.

Останалите предложения на модните къщи за дома можете да разгледате в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари