IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейсън Ву с достъпна мода

18 април 2016 10 00

Дизайнерът лансира нова линия

Снимка: Jason Wu

Снимка: Jason Wu

Новината се разкри в личния профил в Instagram на самия Джейсън Ву, а от информацията се разбира, че именно новото име в портфолиото е била основната работа на екипа през последните 12 месеца.

Компанията добави, че фирмата „сестра“ ще е значително по-евтина от основните колекции и ще бъде достъпна през пролетта на 2016.

2D рисунки, принтирани върху рокли – риза и бели панталони с широки крачоли са част от предложенията.

Дизайнерът дава повече информация за компонентите в колекцията чрез описанията, твърдейки, че линията е „родена от желанието му да облича приятелите си, вдъхновена от техния динамичен личен стил“.

Принт на зайче върху шифон, многоцветен жакард и бродирани плетива са обединени под общ знаменател с еднотипни мотиви.

Колекцията е изработена от италиански и японски тъкани и със сигурност дава заявка да се превърне в любима на голям брой жени.

Това не е първото навлизане на Джейсън Ву в дълбоките води на дъщерните колекции. През 2012 дизайнерът представи съвременна колекция, носеща името Miss Wu, която към днешна дата вече не съществува.

Докато чакаме да видим как ще се развие вторият опит на Jason Wu, предлагаме да разгледате част от предложенията на Grey Jason Wu в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари