IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

56-годишният модел на бельо

18 април 2016 14 20

Вдъхновение и отношение към живота от Никола Грифин

Снимка: SliNK Magazine / Roberto Aguilar

Снимка: SliNK Magazine / Roberto Aguilar

Британката вече разчупи стереотипите с проект по бански костюми за Sports Illustrated, а сега се завръща по дантелено бельо с акценти от метални отблясъци и ресни.

Грифин позира със завидна лекота, а фокусът пада върху силуети с блестящи панталони, палта от косъм и отразяващи светлината инкрустации от пайети, които подчертават оптимистичността на 56-годишната дама.

„Мисля, че при мен идва с възрастта, защото когато си на 56 години, не знаеш колко още имаш на този свят и това е начинът, по който изглеждаш – приеми го. Животът е кратък и мисля, че трябва да го приемеш, защото не можеш да го промениш. Била съм млада, била съм притеснена, била съм под напрежение, чувствала съм всички тези неща и не искам да ги чувствам повече, затова просто не ги оставям да ме притесняват. Решена съм да се наслаждавам на всеки един ден. Взимам всяка възможност и изкарвам най-доброто от нея. Това е пътят. Приемам го.“, споделя моделът.

Цялата фотосесия на Никола Грифин можете да разгледате в нашата галерия – вдъхновете се да се чувствате добре в кожата си, защото нищо друго няма значение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари