IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-актуалните тенденции за пролет 2016

21 април 2016 08 15

Топ 5

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Вече сме във втората половина на април, което означава, че лятото съвсем скоро ще бъде тук.

Ще можем да се наслаждаваме на дългите и топли вечери, а дните ни ще бъдат изпълнени буквално от топли слънчеви лъчи.

По тази причина, вече е наложително да започнете да променяте цялостния си гардероб.

За да бъдете актуални за пролет-лято 2016, селектирахме за вас най-актуалните тенденции за сезона директно от модните подиуми.

Можете да видите топ 5 на нещата, които е добре да добавите към летния си гардероб тази година и да съберете вдъхновение за бъдещите красиви силуети.

1. Ретро рокли от 90-те години

Ретро вдъхновенията тази година със сигурност правят голямо завръщане сред тенденциите. Задължителните рокли носят силен женствен заряд, изглеждат стилни, а сред вариантите за ежедневието се открояват моделите с едра плетка.

2. Ексцентрични компоненти

Изцяло едноцветният силует е точно толкова актуален, колкото и фокусът върху стилен акцент. Наблюдаваме силно навлизане на всякакви ярки комбинации между цветове и дръзки принтове за пролет-лято 2016. Възползвайте се и дайте свобода на въображението.

3. Модернизирана риза

Класическият компонент в гардероба на всяка работеща жена, ризата, търпи модификации за пролет-лято 2016. Можете да изберете между различни принтове и шарки или дори различни кройки. Наблюдава се акцентиране върху асиметрични дължини и дори отворени цепки на гърба.

4. Всичко с къдри

Един красив начин да разнообразите летния си гардероб е да заложите на воали, къдри и плисе за пролет-лято 2016. Дали ще се решите на рокля с разкрояващи се ръкави или блуза с разчупена долна част – този тип ефекти трябва да присъстват в силуета ви.

5. Голи рамене

Блузите и роклите, разкриващи раменете, се завръщат с пълна сила тази година. Не пропускайте да акцентирате върху една от най-нежните части на женското тяло и да си спечелите погледите на всички около вас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

nagninodale ( преди 7 години )
omega baselreplika Omega urekopi omega ureOmega de- Villelanguage:  
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар