IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модни провали – Met Gala 2016

3 май 2016 14 30

Една грешка, а такава щета

Лейди Гага, Снимка: Reuters

Лейди Гага, Снимка: Reuters

Киното може да си има „Оскар“-и, но модата си има Met Gala.

Събитието, което е определяно като един от най-значимите годишни акценти в календара, събира на едно място най-известните лица от всеки бранш.

Разбира се, когато има червен килим, безспорно има както успехи, така и провали. След като откроихме най-добрите модни решения, идва време и за другата крайност – най-лошите такива.

Ето дамите, за които с пълна сила важи поговорката „Нова година – нов късмет“... ама догодина.

Кейти Пери

Ексцентричната певица винаги се е опитвала да блесне сред останалите си колежки и този път успя... но не в позитивния смисъл на думата. Кейти Пери се появи в дълга рокля в черно и златни декорации на Prada и тематично черно червило, с които привлече погледите както на гостите, така и на модните критици.

Ким Кардашян и Кание Уест

Семейство Уест имат умението да използват всеки един възможен момент, за да докажат, че имат моден нюх. Тази година на Met Ball двойката се появи в сребърни тоалети, дело на Balmain. Извивките на Ким не успяха да изпъкнат на фона на кристалните лещи на съпруга ѝ, които ни карат да се чудим дали да се смеем или да плачем.

Деми Ловато

Певицата със сигурност е фенка на Moschino by Jeremy Scott, но е редно да селектира една идея по-прецизно тоалетите си. Нестандартният почерк на дизайнера със сигурност е забележим и се откроява, но има събития, на които не е желателно да залагаме на твърде дръзки решения.

Сиара

Певицата редовно показва своето перфектно тяло и си личи, че спазва строги хранителни и тренировъчни режими. Изборът ѝ на рокля от H&M е добър, тъй като е съобразен с тена и темата на тазгодишното издание на Met Galla. Проблемът идва в косата – този цвят в комбинация с тоалета ни напомня на героинята „Буря“ от филма “X-мен“.

Мадона

Поп-иконата се превърна в нарицателно за смелост и разчупване на граници, но... всичко си има граници. Тоалетът на Givenchy показва повече, отколкото ни се иска да видим, а акцентите върху гърдите и задните части на 57-годишната изпълнителка определено привлякоха внимание.

Лейди Гага

Друга ветеранка в смелите модни решения е Лейди Гага. Обикновено сме забелязали, че тя се води в двете крайности – или твърде класически визии, или запомнящи се нестандартни такива. Тази година певицата се появи в силует на Versace, за който модните критици споделят, че явно е забравила да сложи долната част.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

sos ( преди 7 години )
До ...: А защо коментираш тогава :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар