IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модни тенденции: Сандали с камъни

24 май 2016 12 00

Miu Miu представят модели със Swarovski

Снимка: Miu Miu

Снимка: Miu Miu

По отношение на модата, винаги се стараем да впечатлим околните с безупречен вкус и безпогрешен избор за стилни компоненти.

Разбира се, това няма да е възможно, ако индустрията не се стараеше постоянно да ни снабди с разнообразие както при дрехите, така и при аксесоарите.

Водещата модна къща Miu Miu превръща сезон пролет-лято 2016 в истинско бляскаво изживяване със своите нови предложения при обувките.

Сандалите на марката се характеризират с луксозно вплитане на блестящи камъчета, масивни ръчно изработени апликации и инкрустации от специфичните кристали Swarovski.

Акцентите са поставени върху основа от сатен или класическа кожа, решени в метални отблясъци, без значение от кой ъгъл ще се спре погледът ви.

Колекцията за пролет-лято 2016 на Miu Miu е посветена специално на жените, които избират екстравагантните решения за своето ежедневие и не ги е страх да експериментират с тях.

В зависимост от личните предпочитания и индивидуалност, дамите могат да избират между класически модели, романтични и женствени такива, или модерен шик.

Предложенията варират от модели с ток, равни такива, допълнително удобство от каишки на глезените или гумени подметки.

Как да отпразнувате по блестящ начин настъпването на топлите дни – вижте в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари