IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Банските костюми са за всеки!

23 май 2016 10 30

Ашли Греъм с послание за лятото

Снимка: Sports Illustrated

Снимка: Sports Illustrated

С наближаване на сезона на банските костюми и морските почивки, все по-често обмисляме как точно ще изглеждаме на плажа.

Вълненията на всяка жена от диети, хранителни режими и тренировки за сваляне на точно тези между 2 и 4 килограма, които като че са се захванали за тялото и отказват да се махнат, рязко се увеличават.

От Sports Illustrated Swimsuit Issue за пореден път повдигат спорния въпрос за мерките в модната индустрия и налагането на невъзможни за постигане примери.

Този път обаче, марката залага на поощряване и вдигане на самочувствието на дами с подчертани извивки и форми.

Рекламни лица са добре познатата вече Ашли Греъм и 56-годишната моделка Никола Грифин, която вече видяхме в кампания за бельо.

Всеки един от кадрите е маркиран с хаштаг #MySwimBody, целящ вдъхване на увереност и спокойствие, които от своя страна гарантират страхотно прекарване на летните дни.

Предложенията на марката се характеризират с огромно разнообразие, вариращо от класически черни бикини през цветни принтове на цели бански с акценти от отворени детайли.

Всяка една от дамите, доказващи, че красивите плажни тела идват в различни размери, можете да разгледате в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари