IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 топ тенденции за лятото

22 май 2016 10 45

Какво ще виждаме тази година?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Колко неща ни радват в лятото? По-дългият ден, повече време за приятните неща, които искаме да правим, топло време, по-леки дрехи и някак всичко е една идея по-светло, безгрижно и приятно.

Освен всичко това, летният сезон е моментът, в който променяме изцяло външния си вид.

Модните диктатори ни поднасят своите визии за пролет-лято 2016 и актуалните тенденции, които за секунди сякаш превземат улиците и ежедневието ни.

Магазините се придържат към актуалните визии и предлагат огромно разнообразие за разпускащ шопинг.

Направихме един своеобразен гид на най-актуалните тенденции за пролет-лято 2016.

Списъкът може да ви послужи както за вдъхновение, така и за идеи, ако се чудите от какво точно имате нужда.

1. Плетена чанта

Едри или дребни плетки – няма значение. Актуалните тенденции за пролет-лято 2016 носят в себе си духа на бохемските дни и леко загатват за безгрижни пикници в ежедневието.

2. Всякакъв вид райета

Това е тенденция, която е актуална от няколко години. Не се колебайте за блузи, панталони и рокли във вертикално или хоризонтално райе.

3. Рокля по тялото с тънки презрамки

Прилепналите рокли с тънки презрамки са символа на летните дни, а тази година правят своето откровено завръщане на челните места сред тенденциите.

4. Нестандартни ръкави

Обикновената блуза вече не е същата, когато е решена с обемни ръкави или къдри и воали. Бъдете дръзки и красиви всеки ден това лято.

5. Цял бански в многоцветни принтове

Разнообразието от предложения за лятото се водят от целите бански костюми. Изразете себе си и своята индивидуалност със смел принт в различни цветове.

6. Обувки и чехли без пета

Пролет-лято 2016 е маркирано от практичността. Не се колебайте да съчетаете модата с удобството и смело обувайте всякакви обувки без пета или чехли.

7. Сандали с детайли от въже

Въжето често присъства на модния подиум за сезон пролет-лято, тъй като се асоциира с море и морски преживявания. Не пропускайте да го внесете в сандалите и летните обувки тази година.

8. Плоски слънчеви очила

Аксесоарите за лятото акцентират основно върху слънчевите очила. Тази година те са решени в плоски форми и семпли модели.

9. Бродерии

Красивите ръчно изработени бродерии намират място буквално навсякъде в летния ни силует – от блузи през рокли до обувки и панталони.

10. Открити рамене

Разкрийте женствеността всеки ден и покажете нежните си рамене. Този елемент лесно може да се намери в кройките на рокли и дори обикновени потници.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари