IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кан 2016: Фестивалът в бижута

23 май 2016 08 15

Ювелирните изделия на звездите

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Големите годишни събития като церемонията за награждаване с „Оскар“, Мет Гала и Филмовият фестивал в Кан определено ни карат да затаим дъх.

Очакваме с нетърпение да видим любимите си звезди в зашеметяващи рокли и стискаме палци да се появят на премиерата на някой нов филм или да спечелят награда за участие.

Разбира се, голяма част от съвършените визии на звездите се дължат и на ювелирните изделия. Красивите бижута не просто завършват силуетите, но и придават незаменим блясък, подходящ за събитие от този ранг.

Представяме ви най-зашеметяващите бижута, които видяхме на Кан 2016.

Джулиан Мур

Червенокосата актриса внесе блясък на Червения килим със своите изящни бижута на Chopar. Обеците, решени в скъпоценни камъни, допълваха дръзката рокля на Джулиан Мур.

Виктория Бекъм

Съпругата на Дейвид Бекъм се появи в строги линии на класическо черно и бяло. Семплата стилистика е завършена с две масивни гривни на Chopard, богато инкрустирани с блестящи камъни.

Амал Клуни

Кораловият цвят със сигурност е един от най-предпочитаните за ювелирните майстори. Амал Клуни се придържа към тенденциите със своите обеци Cartier Etourdissant.

Джесика Частейн

Чаровната червенокоска комбинира рокля в блестящи инкрустации в колие на два реда Extremely Piaget.

Джулия Робъртс

Масивното колие на Джулия Робъртс е в съчетание с класическия модел на дълга черна рокля. Изделието е част от тематичната колекция „Red Carpet“ на Chopard.

Черил Коул

Британската изпълнителка се появи на едно от събитията на Кан 2016 с масивни, но същевременно нежни обеци „India“ от розово злато, опал и бели диаманти на De Grisogno.

Жулиет Бинош

Френската актриса заблестя на Червения килим в дълга рокля на Armani Prive. И не се спря дотук. Бижутата на Chopard, под формата на обеци „фонтан“, добавиха усещането за пищност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари