IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 нови тенденции за лятото

28 май 2016 14 30

Какво да очакваме за пролет-лято 2016?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Индустрията, която никога не спи – модата.

Един свят, който всяка секунда се стреми да предложи по нещо за всеки човек, за всяка индивидуалност и всяка черта на характер.

Естествено, това огромно разнообразие изисква непрекъснати промени и вариране между крайностите за постигане на своеобразен баланс във визиите.

Към задължителните тенденции за пролет-лято 2016 смело добавяме най-новите попълнения директно зададени от модните критици и стилисти.

За едно по-красиво и пъстро лято.

1. Новото морско

Всички обичаме класическите тениски с апликации от котви, но тази година можем да се порадваме на разнообразие от райета във всякакви форми и размери. Когато ги комбинирате с къс топ, панталон с широки крачоли, гащеризони и обемни ръкави, морската тема добива съвсем нов и модерен вид.

2. Послание с ръкави

Големите ръкави са елегантни, модерни и дават буквално покритие на ръцете, ако не се чувствате комфортно да ги показвате. Заложете на нестандартното – малко къдри или воали са чудесни, особено ако са изработени от правилната материя.

3. Панделки и възли

Със сигурност много пъти сте се чудили за панделки или големи възли, но ви е било страх да не дойдат в повече на визията. Както често казваме, опитайте се да намерите точката на баланс. Пример за добра комбинация е голяма панделка на яката на риза, комбинирана със строги линии на пола „молив“ или официален панталон с ръб.

4. Летните строги линии

Официалните костюми и отделните им компоненти като панталон, сако и елек в никакъв случай не трябва да отиват в гардероба при зимните дрехи. Най-добрият съвет за добра визия е да играете с контрастите. Строгите кройки се „разчупват“ с ефирни блузи от тюл или дантела, например.

5. Силуети от 40-те години

Тук имаме предвид тази комбинация, в която виждаме всички известни звезди и модели. Къс топ с тънки презрамки и шорти с висока талия са чудесен начин да издължите оптически краката и да поставите акцент върху раменете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари