IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 комбинации с дрехи за всеки повод

12 юни 2016 13 20

Бързи решения за хубави събития

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Отваряш гардероба и там няма нищо, ама нищо за обличане.

Разбира се, за околните гледката е съвсем различна – безкрайно много дрехи и очевидно твърде сериозни капризи, които не позволяват да се направи един избор.

Разбира се, колкото и да се харесваме с тениска и дънки, понякога ни се иска да разнообразим стила си.

Представяме си как се справяме всяка сутрин със задачата „Какво да облека“ и то не как да е, ами перфектно.

За да разрешим този проблем и да върнем увереността през седмицата, подготвихме за вас 5 комбинации, които ще ви послужат за всеки един ден от седмицата и са подходящи за всеки повод. Ето кои са те:

1. За работа

Ежедневието ни е достатъчно забързано и стриктно подредено в график по часове, за да правим компромис с комфорта и практичността. По тази причина, намерихме най-добрият вариант за работната седмица. Цветната рокля ще внесе настроение, а комбинацията с боти и кожена раничка е чудесен практичен вариант.

2. За уикенда

Почивните дни са всичко, за което мечтаем предишните пет дена. Разбира се, искаме да бъдем стилни и преди всичко да ни бъде удобно. За тези два дни е добре да се спрем на така актуалните тази година гащеризони. Комбинирайте с тениска и обикновени маратонки и се порадвайте на безгрижните 48 часа.

3. За излизане

Ако ви предстои среща с приятелки, с половинка или просто искате да отидете на място, на което спокойно можете да потанцувате, имаме решение на въпроса с дрехите. Изберете актуалните за пролет-лято 2016 широки панталони, комбинирайте с прозрачен топ в същия цвят и задължително завършете с обувки с тънки каишки.

4. Петък след работа

Ето, че дойде най-любимият ден от седмицата и по-конкретно времето след приключване на работните задължения. Е, няма как да не го отпразнуваме! За целта, комбинирайте класически дънки, бяла риза и блейзър. Усещането за специален момент се допълва от обувки на висок ток, които коренно променят визията.

5. За официален повод

Лятото е един от най-силните сватбени сезони и често хората предпочитат да организират официалните събития в топлите дни. За тези прекрасни поводи е задължително да изглеждаме добре и да покажем себе си в най-добрата възможна светлина. Препоръчваме да се спрете на рокля по тялото и красиви сандали на висок ток с тънки каишки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари