IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво да облечем, ако сме канени на сватба?

15 юни 2016 13 00

Вдъхновение и идеи от Instagram

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Сватбеният сезон е в разгара си, а поканите за специални събития летят към нас със скоростта, с която градусите се покачват.

Разбира се, доколкото можем да имаме предпочитания, сватбите в града са значително по-удобни.

Не се налага да резервираме хотели, да пътуваме, да си вземаме отпуск, а и винаги имаме възможност да се приберем, ако не сме особено впечатлени.

Въпреки всичко, има едно нещо, което остава водещ фактор около поканата за сватбата – вечният въпрос какво да облечем.

За щастие, социалните мрежи предоставят огромна доза от разнообразни вдъхновения в силуетите, които ако не друго, то поне ни дават няколко идеи за комбинации и съчетания.

Представяме ви няколко от тях:

1. Рокля без презрамки

В днешно време такива неща като ограничения откъм цвета на роклята, с която да се появим на сватба, няма. Не е тайна, че голяма част от известните дизайнери сами представиха цели колекции от сватбени рокли в черно, камо ли за гостите. Използвайте актуалните тенденции и заложете на рокля с голи рамене и красиви обувки на ток с каишки.

2. Гащеризон

Водещата тенденция за пролет-лято 2016 никак не е за пренебрегване дори когато става въпрос за сватба. Този компонент в гардероба е толкова универсален, че с правилните аксесоари може да се носи както в офиса, така и на по-официални събития от календара.

3. Блясък

Ако има момент, в който е позволено да се отдадете на блясъка, то сватбата е един от тях. Можете смело да заложите на дръзка рокля с инкрустации или ефектни детайли, отразяващи светлината. Нашият съвет е да сте особено предпазливи с аксесоарите, защото границата между красиво и кичозно в тези случаи е много тънка.

4. Монохром

Градската сватба означава само едно – можете да заложите на монохромните комбинации. Изберете си рокля в смел принт от черно и бяло, комбинирайте с цветни аксесоари и сте готови. Внимавайте с размера на токчетата, защото ще ви се наложи да походите малко повече.

5. Ярка рокля по тялото

Градските момичета са шик и умеят да се справят добре с акцентирането върху фигурата. По тази причина, придържайте се към актуалните смели цветове с рокля по тялото. Носете със семпли аксесоари като черни обувки и чанта в същия цвят. По този начин, визията ви сама ще „говори“ за себе си.

Снимки: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари