IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лесни и полезни: Модни съвети

24 юни 2016 11 00

Всеки проблем си има решение

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Може и да не знаем отговорите на всички въпроси, особено ако се отнасят до житейски мистерии, но определено знаем едно – модните проблеми си имат своите прости решения.

В крайна сметка следваме посланието на Бионсе от последния ѝ албум, че когато животът ни даде лимони е по-добре да си направим лимонада.

От почистване на мръсни обувки до начини да оправим заяждащ цип, съветите ни ще помогнат за един много по-лесен и красив моден живот.

Понякога трудните и големи проблеми имат много елементарни решения.

Ето и няколко примера като доказателство на това твърдение:

1. Поддържане на деним

Един от най-неприятните моменти е да откриете, че любимите ви дънки или дънково яке са избелели. Ако искате да запазите цвета, пропуснете препарата. Вместо това, накиснете дрехата в студена вода с една чаша дестилиран оцет. След това изсушете на чист въздух – оцетът ще съхрани дънките, а миризмата ще се изпари по време на съхненето.

2. Дезодорирайте обувките

За да ароматизирате обувките, поставете суха торбичка чай във всяка обувка и оставете за една нощ, за да се абсорбира миризмата. Ако е необходимо, можете да повторите процедурата, за да постигнете максимално добри резултати.

3. Падането на косъмчета от мъхести дрехи и материи

Всяка жена има в гардероба си поне две дрехи, които са изработени от специални материи и пускат пухчета или влакна. Това не е приятно по ред причини, но и този проблем си има решение. Поставете съответната дреха в плик и я оставете във фризера. По този начин ще засилите тъканите и ще спре отделянето.

4. Премахване на петна от грим

Всяка жена знае колко е трудно събличането на каквато и да е дреха, ако все още сме с грим на лицето. Обикновено всеки път остават следи по яката на блузата, роклята или каквото и да е, което минава през лицето. Неприятните жълтеникави петна могат лесно да бъдат изчистени от дрехата с обикновени кърпички за грим.

5. Почистване на бижута

Един от най-често срещаните проблеми с модата е замърсяването и промяната на цвета на аксесоарите. Бижутата могат коренно да променят начина, по който изглеждат с неконтролируемо оцветяване. Можете да предотвратите този процес със... светла бира. Просто натопете един памучен тампон в малко бира и почистете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 7 години )
От съветите се вижда, че е модерно да не се купуват нови дънки, нови обувки , нови бижута. Но е модерно да си наклепаш с червило половината лице /другата я скриваш с очила, защото имаш високо кръвно и не понасяш слънце/. Не разбрахме сутиенът на госпожата от снимката и той ли се терапира във фризера или се носи ,докато придобие телесен цвят.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар