IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулия Нобис – една дама в Dior

28 юли 2016 08 20

Новата рекламна кампания на модната къща

Снимка: Dior

Снимка: Dior

Когато става въпрос за мода, изискани тоалети и история в архиви, със сигурност едно от първите имена, които ни изниква е това на Christian Dior.

Емблематичната модна къща успява да изненада всички свои почитатели не просто с новите тенденции за съответния сезон, но и с атрактивна презентация.

Рекламната кампания за есен-зима 2016 представя Джулия Нобис, която отново се завръща за модната къща след като от нея я поставиха буквално на ръба миналата година по това време.

Блондинката позира пред професионалния обектив на легендарния фотограф Стивън Мейзъл за студийни кадри, за които основен акцент е движението.

Буквално уловена в крачка, Джулия Нобис не се разделя с чантата си Dior докато вечерната класическа черна рокля описва всяка една част от тялото ѝ.

Анималистични принтове, графични детайли, комбинации между контрастни цветове и много игра с асиметрията характеризират новите предложения за сезона.

Цялата рекламна кампания на Dior за есен-зима 2016 можете да разгледате в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари