IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да изглеждаме скъпо облечени?

27 юли 2016 15 00

Няколко трика за визията

Снимка: Rebecca Minkoff

Снимка: Rebecca Minkoff

Когато искате да спестите малко пари или просто се надявате да разнообразите начина, по който се обличате, има едно решение.

Винаги е добра идея да потърсите вдъхновение, с което стилът ви да изглежда една идея по-луксозен и да подобрите и начина, по който се чувствате, докато носите определени дрехи.

Това най-лесно се постига чрез аксесоари – страхотен шал или обувки, след които хората ще се обръщат.

Именно тези добавки са най-добрият начин да издигнете силуета си така, че да изглежда скъп и ефективен.

Представяме ви изделията, с които да постигнете това.

1. Шал

Както вече споменахме, шалът е едно добро начало. Този мултифункционален аксесоар позволява да експериментирате както с начина, по който го поставяте, така и с местата. Завържете го като колие или просто го оставете свободно да пада върху чантата ви.

2. Кожен колан

Второто по важност нещо, с което да направите визията си да изглежда скъпа, е коланът. Този аксесоар е най-добре да бъде от естествена кожа или друг качествен материал. С негова помощ можете да подчертаете извивките на тялото и да акцентирате върху формите.

3. Колие

Едно красиво колие е способно да промени изцяло начина, по който изглеждате. Изберете си материал, който отива на същността ви, но се стремете или към злато, или към сребро. Можете да добавите блестяща висулка към тънка каишка или да се спрете на по-масивен модел.

4. Слънчеви очила

Любимият ни аксесоар! Не е случайно, че големите модни къщи са отделили слънчевите си очила в обособени колекции – просто си заслужава. Изберете модел според формата на лицето ви и смело експериментирайте с огромното разнообразие от детайли, акценти и цветове.

5. Обувки с послание

Най-лесният начин да изразите себе си е като подберете обувки, отговарящи на вашата индивидуалност. Това може да се изрази в ярък цвят, нестандартен принт или просто безкрайно съблазнителни каишки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари