IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 6 начина да носим бяла риза

26 юли 2016 10 20

Какви са тенденциите това лято?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Бялата риза е един от компонентите, който задължително присъства във всеки женски гардероб. Интересното при него е, че в зависимост от комбинацията, която направите, можете да го превърнете във водещ акцент за силуета.

Всички преоткриваме в някакъв момент бялата си риза и си задаваме отново и отново един прост въпрос: „Как да я нося“?.

Ние сме тук, за да отговорим на този ваш въпрос и да ви дадем няколко добри идеи, съобразени изцяло с актуалните тенденции за сезон пролет-лято 2016.

Ето новите стилове в случай, че имате нужда от нещо свежо това лято.

1. Носете я дълга

Дори и поставена върху обикновен панталон, тази риза става център на вниманието. Защо? Заради страхотната си дължина. Изчистените линии смело се открояват на фона на черна основа от долната част, а именно асиметрията внася усещане за модерно. Можете да добавите и подходящи аксесоари, за да завършите силуета.

2. Риза... но без яка

Нямате идея какво да носите с драматичната дълга, макси пола? Извадете ризата без яка от гардероба. Това е най-лесният начин да задържите акцента върху полата, да внесете малко ретро усещане и то не какво да е, а от викторианската епоха.

3. Риза около кръста

Ако искате наистина да бъдете точно по последните тенденции от модния подиум, то поставете класическата бяла риза... около кръста си. Повече стилово, отколкото практично решение, това е начинът да внесете своята креативност в силуета и да използвате забутаната в дъното на гардероба бяла риза.

4. Ризата като част от костюма

Едно леко „намигване“ към строгите мъжки костюми с риза е комбинацията с пола „молив“ или строг панталон. Можете смело да експериментирате с разнообразието на материите като се спрете на кожена пола, например. Като част от монохромната палитра – това е най-стилният вариант за офиса.

5. Обемна риза с дръзки ръкави

Романтика. Това е основното вдъхновение, с което дизайнерите от модните къщи измислиха белите ризи, на които сложиха обемни ръкави с къдри и волани. Това е оптималният начин да превърнете бялата риза в основен компонент на лятната ви визия. Залагайте смело на всякакви форми, дължини и ефекти при ръкавите.

6. Опитайте асиметрия

Ако точно сте преоткрили класическата си бяла риза, задължително я приведете в подходящ и съобразен с тенденциите вид. Това може да стане като облечете любимите си дънки и просто загащите само едната половина от ризата в предната част. По този начин внасяте асиметричен акцент и издигате визията си едно ниво нагоре.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари