IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Сексът и градът“ в модни факти

25 юли 2016 14 20

Ще ви накарат отново да изгледате сериала...

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Мислите си, че знаете всеки един епизод от „Сексът и градът“ и можете да го изрецитирате дори на обратно, но когато става въпрос за малките факти зад кулисите, може би не сте наясно с тях.

Умението на стилистката на сериала да създаде героинята Кари Брадшоу в истинска модна икона със сигурност е изключително признание и следствие от факта, че нито един силует не се повтаря.

Представяме ви най-интересните и малко познати факти за четирите героини, които се превърнаха в нарицателно за приятелство, сексапил, еманципация и, разбира се, мода.

1. Има причина Кари Брадшоу да обича модата

Факт е, че Сара Джесика Паркър има честта да носи много и най-различни емблематични силуети от най-известните световни модни къщи и зад това си има причина. Самата тя има сключен договор за героинята си Кари Брадшоу. Очевидно стилът се предава от актриса на образ.

2. Всички обеци на Миранда са били с клипс

Актрисата Синтия Никсън няма пиърсинг на ушите, затова дизайнерите на костюми е трябвало да търсят само и единствено обеци на клипс. Тъй като това невинаги е достъпно, те са наемали дизайнерите на модните къщи да изработват такива модели.

3. Нито един силует не е повторен

Единствената дреха, която се появява два пъти за целия сериал през всички сезони е коженото палто в последния епизод. Кога е първото му носене? В първия епизод. Както се досещате, това е търсен моден ефект.

4. Сара Джесика Паркър и Ким Катрал са принудени да обичат токчета

Сара Джесика Паркър прекарва по 18 часа на ден върху високи обувки, а Ким казва, че са я карали да се чувства по-близко до героинята си Саманта. Тя е продължавала да ги носи дори и когато не са били на снимачната площадка.

5. Вивиан Уестууд ръчно написала картичката за роклята на Кари

Въпреки че имаше много коментари, че дизайнерката не е фен на сериала, тя определено заема голяма роля. Всички помним прекрасната сватбена рокля на Кари от несполучливия опит да се омъжи за Тузаря.

6. Можете да си купите колието „Кари“

Спомняте ли си любимото колие на героинята, което представляваше изписано името ѝ? Е, можете да се сдобиете лесно с него. Патриша Филд все още го продава като част от личната си модна колекция.

Снимка: outnow.ch

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

l.g. ( преди 7 години )
Номер 3 не е вярно. Dior Newspaper Dress също е облечена два пъти :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар