IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да се обличаме по френски?

30 юли 2016 13 30

Съвети за добра и стилна визия

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Френската мода може да бъде мистериозна и много силна, но невинаги е достъпна като съвети, ако не сте родени там.

Жените от стилната държава са винаги сред челните места в класациите за най-стилни дами и с години държат титлата в свои ръце.

Ако успеете да усвоите тяхното ежедневно спокойствие, което си личи дори и чрез дрехите, със сигурност ще изградите силна основа, върху която само да трупате още трикове.

Представяме ви няколко съвета, с които със сигурност ще промените гардероба и ще вдигнете самочувствието си.

1. Стилната икона в живота ви е вашата майка

Да, това е напълно нормално и даже брилянтно да се обличате по същия начин, по който и вашата майка. Страхотните гардероби и класическите компоненти никога не излизат от мода – защо да не ги носите и сега, десетилетия по-късно. Забележете колко от френските певици и актриси имат снимка, на която са с майка си и стилът им на практика е един и същ.

2. Когато е възможно – покажете крак!

Може би всички французойки са благословени със страхотно усещане за тяло и пропорции. Една обикновена комбинация като класически блейзър и кожена чанта към къса дънкова пола може да промени драстично начина, по който изглеждате. За да запазите характерния ежедневен стил, добавете просто едни маратонки и сте готови.

3. Носете само и единствено токчета, на които можете да вървите

Както всички жени и мъже знаят, няма нищо по-непривлекателно от дама, която е на високи обувки и определено не може да върви на тях. Това е и причината дизайнерът Карл Лагерфелд никога да не произвежда невъзможни за ходене обувки с високи токове. Причината? Самият той твърди, че интелигентните жени не купуват нещо, на което ще изглеждат зле, докато се опитват да ходят.

4. Подчертавайте винаги талията

Тук не става въпрос за крайности, а просто за подчертаване на извивките и акцентиране върху женствеността. Това се постига най-лесно с обикновен колан, който свободно да стои над талията. Прилагайте този трик, особено когато сте заложили на иначе дълга и широка туника или топ.

5. Без страх към сексапилното!

Никога не се страхувайте да сложите нещо наистина сексапилно. Всичко е въпрос на баланс и концепция 50:50. Ако сложите прозрачна блуза, заложете на строг панталон и сако в класически кройки. Така хем сте сексапилни, хем не прекрачвате една определена граница, която трябва да се спазва.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари