IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-голямата грешка, която допускаме със сандалите

29 юли 2016 14 20

Може да е една, но е от огромно значение

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Сандалите са задължителен аксесоар за лятото, който не може да бъде избегнат. Но както много неща в този жесток свят, и те идват с една определена уловка – могат да бъдат изключително неудобни по повече от един начин.

Независимо дали става въпрос за безкрайно използване на лепенки или каишки, които постоянно се разместват, оказвайки се на всякакви места, но не и на правилното.

Тъй като загубените каузи определено не са нещо, с което бихме се примирили, решихме да се допитаме до стилисти за това, коя е най-голямата грешка, която допускаме по отношение на сандалите.

Най-голямата грешка, която правим със сандалите е, че купуваме модели, на които каишките са твърде тънки!

Стремете се към по-широки каишки или ленти, които да са направени от меки материали. Още при пробата се разходете, за да се уверите, че няма да се разместват по крака или глезена ви.

Сред останалите грешки, които допускаме, са:

Купувате сандали, които лесно се огъват в средата. Да носите такъв модел е истинско мъчение за краката, защото не осигуряват достатъчно сигурност на стъпалото и е възможно да усещате болка след продължително ходене.

Не „разчупвате“ сандалите правилно

Трябва да поносите сандалите с чорап преди да ги носите на босо. По този начин ще разберете къде са местата, на които ви убиват.

Съответно, ще можете да реагирате адекватно и да поставите или меки възглавнички, или лепенки.

Ако все пак ви убиват, вероятно ще трябва да се откажете и да си купите нов модел, тъй като в противен случай ще се подложите на истинско мъчение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

До №1 ( преди 7 години )
Не си прави експерименти и с правописа. Че ако се наложи да пишеш на доктор, ще ти отреже погре666ният крак!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар