IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Идва ли времето на дебеланите?

28 юли 2016 10 20

Жените с големи размери събират все повече фенове

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Ако до неотдавна бе тема табу модели plus size да показват пищните си тела, то вече се наблюдава тенденция, в която дамите с по-големи размери не само разкриват извивките си, но и провокират себеподобните си да престанат да се срамуват от начина, по който изглеждат.

Все по-често те вадят на показ едри тела в социалните мрежи, събират харесвания, а оттам влизат и в медийното пространство.

Разказват личните си истории как от скромни и срамежливи са се превърнали в хора със самочувствие. А с тези свои споделени емоции показват, че не само кльощави и спортни натури имат право да бъдат харесвани.

Симона Марипоса е пример за подражание на подрастващите пълни момичета. Харесвана е от повече от 36 хиляди души в Instagram. Тя живее в Лос Анджелис и демонстрира своето самочувствие, обяснявайки „Ние носим каквото искаме“ (WeWearWhatWeWant).

Според нея пълните жени не трябва да се боят да се разголят. Така те ще върнат увереността в себе си.

Към флашмоба ѝ се присъединяват хиляди съмишленици, в това число и пълни дами, които активно публикуват свои фотографии в разнообразни дрехи.

Вижте в галерията ни някои от тях.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Men ( преди 7 години )
Прасетета са нито красиви нито здрави. Ако те се харесват такива ок. Само не ни обеждавайте нас, че това е красиво и нормално.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Кочо коча ( преди 7 години )
На есен га доди времето за луканките!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар