IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Те са тук, за да останат... Тенденции 2016

21 август 2016 14 15

Какво ще носим следващите няколко сезона?

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Някои тенденции идват и си отиват преди да сме имали възможност дори да ги опитаме. Други обаче обикваме, дори и да сме били скептично настроени спрямо тях в началото.

Сигурни сме, че следващият ни списък ще намери място в сърцето ви още от пръв поглед.

В момента, актуалните лица на модната индустрия залагат основно на компоненти във визията, които разкриват тяхната индивидуалност – дали ще е персонализирано палто или аксесоари с естествен косъм в любим цвят.

Представяме ви модните покупки, които си заслужават инвестицията не защото ще направят гардероба ви по-весел, но и защото ще бъдат актуални още дълго време.

1. Чехли

От известно време модните къщи се надпреварват да модернизират класическите чехли, поставяйки им декорации от естествен косъм и дори инициали на собственика. Някои от тях са нежни и изработени от кожа, а това ги прави един функционален аксесоар дори и за есента.

2. Ръкави „камбана“

Нестандартните кройки и подход към класическите дрехи дават резултат. Дизайнерите залагат на разчупване и внасяне на обем и асиметрия с удобните ръкави тип „камбана“, с които класическата комбинация вече не е това, което беше.

3. Дънкова пола

Едно от основните вдъхновения всеки сезон е ретрото. А какво по-подходящо за възпяване на миналите години с една класическа дънкова пола? Набавете си една за вашия гардероб без значение дали ще бъде обикновена, с кръпки или дори инкрустации.

4. Дънково яке

Докато още сме на темата с денима, няма как да пропуснем и дънковото яке. Това е компонентът от силуета, който е присъствал неизменно както в ежедневието на нашите майки, така и дори на нашите баби. Не се ограничавайте от този факт и се сдобийте с едно дънково яке, защото то е сред водещите тенденции и тази година.

5. Пачуърк мотиви

Техниката за пачуърк представлява имплементиране на различни материи, форми, цветове и акценти за създаването на една цялост. Можете да изберете деним с пачуърк, пола, панталон и дори палто.

6. Деликатна дантела

Покажете женствената си страна с ново допълнение към класическите макси рокли. Търсете модели с поставени върху тях дантели. Те са романтични и са способни да завършат всяка една шарка и геометричен принт.

Снимки: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари