IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горещи тела Рио 2016: Жизел Бюндхен

5 август 2016 06 20

Моделът с централна роля на откриването на Игрите днес

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

В началото на кариерата ѝ на модел са ѝ казвали, че има голям нос и малки очи, и затова никога няма да се пребори да бъде на корица на модно списание. Е, Жизел е опровергала многократно своите критици, а освен корици на модните библии е дефилирала и за най-известните дизайнери и модни къщи.

Тя омъжена за спортиста Том Брейди, а техният брачен живот на няколко пъти бе поставян на карта. Самият Том признава, че 7-годишният му брак с красавицата е преминал през „много възходи и падения“.

Състезателят по американски футбол започна да се среща със супермодела в края на 2006 г. Още в началото на връзката си те бяха изправени пред предизвикателство, след като стана ясно, че експоловинката на Том – актрисата Бриджит Мойнахан, е бременна с общото им дете.

Бриджит и Том бяха скъсали няколко седмици преди куотърбекът да се впусне в нова любов с Жизел. В крайна сметка Бриджит роди сина си Джон през август 2007 и го отгледа като самотна майка.

Брейди и Бюндхен сключиха брак през 2009 г., а след това станаха родители на вече 6-годишния Бенджамин и 3-годишната Вивиан.

Жизел започва кариерата си на модел в родната Бразилия. Освен, че дълги години е една от газелите на модния подиум и в пика на славата си печели по 40 милиона долара на година, тя е замаяла и доста мъжки глави. Определено най-голяма популярност ѝ носи връзката с Лео ди Каприо. Двамата излизат преди Жизел да сключи брак с Том.

Има своя модна линия за дамско бельо, а през 2014 година става единственият модел, който попада в класацията на списание „Форбс“ за най-влиятелни дами.

Вижте изкусителната Жизел в нашата галерия

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари