IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

8 добри идеи за наслагване през есента

1 септември 2016 09 00

Играйте с дрехите, дължините и асиметрията

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Водеща тенденция за есен 2016 определено се очертава да бъде наслагването на различни дрехи и комбинациите с интересни дължини.

Това е така, тъй като през тези месеци освен фееричната рокля ще имаме нужда и от нещо връхно като дънково яке или пуловерче.

Точно в този момент от голяма полза са ни всички съвети за това как да използваме летните дрехи и да бъдем стилни и през есента.

Представяме ви лесни начини, с които да насложим компонентите тази есен.

1. Блейзър

Заложете на блейзър с двойно закопчаване, поставен върху поло пуловер. Завършете визията с дънки и елегантни боти.

2. Дантела

Лятната ви рокля може лесно да бъде носена през есента, ако поставите блуза отдолу. Заложете на контрастен цвят и дантела, като завършите отново с боти.

3. Широките панталони

Широките панталони от феерични материи добиват съвсем различен вид, ако ги комбинирате с дълъг пуловер без ръкави и равни обувки тип „балерина“.

4. Велурената пола

Заложете на палто в цвят карамел върху блуза на райета и велурена пола. Обуйте си смело отворените обувки на висок ток и покорете града.

5. Тънкият пуловер

Класическата комбинация от светъл деним на дънките и бяла риза добива съвсем различен облик с тънък пуловер в кремаво и обувки в същия цвят.

6. Блуза с панделка отпред

Интересните панделки и връзки в предната част на блузата се носят през есента с плътна жилетка, дънки и сандали на висок ток.

7. Блуза с отворени рамене

Актуалните отворени рамене на блузата преминават през есента с копринен шал, скини дънки, сандали и дънково яке.

8. Дантелена блуза

Лятната дантелена блуза, която сте носили с къси панталонки, стои страхотно на дънки и високи токчета. Не забравяйте и чантата в цвета на обувките, за да завършите цветово комбинацията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари