IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 8 на есенните тенденции при обувките

26 август 2016 07 40

На какви модели да заложим за есен 2016?

Снимка: Jimmy Choo

Снимка: Jimmy Choo

Летните дни вече са преброени, но това поставя началото на друго хубаво събитие – пазаруването за есенния гардероб!

С огромното разнообразие от тенденции, което предоставят модните подиуми, все пак идва и друга трудна задача, а именно да селектираме най-важното.

Може и да ви е тъжно да приберете любимите си сандали на висок ток в кутиите, но настъпи време да ги замените.

От чехли на висок ток до велурените елементи – вижте кои се открояват да бъдат топ 8 от тенденциите в обувките за есен 2016.

1. Обувки с отворена пета

Това е този модел, който буквално материализира най-доброто от двата сезона – отворената пета от лятото и затворената предна част от есента. Те са удобни, интересни и със сигурност много практични, защото могат да се комбинират буквално с всичко.

2. Назаем от момчетата

Модните подиуми за есен 2016 за пореден път откраднаха от мъжкия гардероб любимите ни женски обувки – мокасините. Разбира се, пригодени за дамите, те са с много женствени и красиви детайли, бродерии и дори инкрустации. Този модел е изключително удобен и ефектен както за почивните дни, така и за през седмицата.

3. Обувки с каишки

Детайлите от каишки и сандали с дантела имаха своя момент през лятото, но за есен 2016 се завръщат с още по-голяма сила. Точно тези акценти са сексапилни и изцяло променят облика на всеки един модел обувка.

4. Кадифе

Любимата материя на дизайнерите за есен 2016 със сигурност е кадифето. Креативните диктатори на тенденции успяха да имплементират мекотата и красотата на материала и при обувките, предлагайки огромно разнообразие от модели.

5. Ниски, квадратни токове

Няма спор за факта, че модната индустрия все повече се насочва към предложения, които са практични и удобни. По този повод, дизайнерите лансират като една от водещите тенденции за есен 2016 обувки с нисък и квадратен ток. Те осигуряват стабилност без да лишават дамите от така желаната стилна и женствена визия.

6. Обувки като бижута

Луксозните завършеци върху обувките са тема, която определено ще остане с продължение. Не се притеснявайте от брокатите, бродериите, инкрустациите и принтовете, които ще направят краката ви по-красиви от всякога.

7. Обувки над коляното

Есен 2016 ще е все така сезон, обсебен с обувките и ботушите над коляно. Драматизмът се допълва от драматични акценти от дантела, отворени пети и плътно прилепване по крака, което прави този тип модели по-сексапилни от всякога.

8. Милитъри вдъхновение

Ретро вдъхновението от 90-те години се трансформира в стегнати и груби обувки, връщащи тенденцията за милитъри визия. Разбира се, придържаме се към висококачествени материали и естествена кожа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

чест ( преди 7 години )
Публикувайте снимки на тези статии с тенденции. Безпредметни са така.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар