IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тенденции есен 2016: Деним

24 август 2016 10 20

Какви дънки да си вземем?

Снимка: Liu Jo

Снимка: Liu Jo

Тази есен огромното разнообразие от тенденции се фокусира главно върху властващият деним.

Сред актуалните предложения можете да откриете безспорно едни от най-красивите модели, които наскоро сме виждали по модния подиум.

От класическите и вечни кройки до модернизираните и съвременни визии, денимът определено вече е на едно съвсем друго ниво.

Тъй като индустрията обича да предлага тенденции в големи порции, ние създадохме един своеобразен наръчник за най-доброто и най-необходимото за есен 2016.

Ето на кои дънки да се спрете при следващия си пазар.

1. Чарлстон

Едно вечно правило в модата е, че новото е всъщност добре забравено старо. За есен 2016 голямо завръщане бележат кройките с разширяване в крачолите. Този модел е добре познат още от лятото, като за следващия сезон се трансформира с малки джобове отпред и детайли на колана.

2. Двуцветни модели

Добре запознати сме вече с магията на цветовете и умението им да прикриват недостатъци и да подчертават предимства при добро съчетание. Тези модели са много стилни и внасят една закачлива нотка в цялостната визия.

3. Деним с широки крачоли

Това е модернизираната тенденция за лято 2016, в която кройките на панталоните с широки крачоли най-често бяха комбинирани с ефирни и леки материи. Тъй като температурите през есента са значително по-ниски, стилното предложение идва под формата на деним.

4. Деним с неравни, недовършени крачоли

Тази новост при дънките „лежи“ на играта с асиметричните дължини. Ако заложите на модел, в който краят на крачолите е с редуване на дълга предна част и къса задна, определено трябва да инвестирате в тях. По този начин стратегически се акцентира върху красивите женски глезени.

5. Дънки с флорални бродерии

Дънките с бродерии далеч не са нещо ново, но с всеки сезон търпят модернизиране. Красивите и женствени цветя са актуалното за есен 2016, а палитрите се характеризират с пастелни и свежи нюанси на всякакви цветове.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари