IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Срамните модни грехове

27 август 2016 14 30

За какво сме виновни?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Дори и най-стилните жени имат своите малки, мръсни тайни. И в голямата си част, много от тях са в един буквален смисъл мръсни – явно не сме много на „ти“ с правилното пране на дрехите.

Оказва се, че много от нас биха изхвърлили сравнително скоро след покупка изделия, на етикета на които пише, че са само за ръчно пране и биха носили едни и същи дрехи няколко дни, ако няма кой да ги хване в това.

И да не започваме дори с това, което се случва в тъмните дебри на гардероба.

Представяме ви срамните модни грехове, за които много от жените на секундата биха били признати за „виновни“. 

1. Носим един и същи сутиен със седмици

... И не се пере. Кой ти гледа под блузата и кой ти вижда дали сутиенът е различен. Може пък да имаме три еднакви или осем черни.

2. Режем етикета и лъжем, че е от „страхотен дизайнер“

Еми, случва се. Режем етикета от големия магазин и с чиста съвест при комплимент споделяме, че точно сме открили една млада дизайнерка, която прави по една бройка. Пу-пу, късмет!

3. Симулирали сме проблем с крака, за да не обясняваме защо не носим токчета

Добре, признаваме, че е много красива гледка жена на високи токчета. Обаче мисълта, че трябва да изкараме на тези кокили средно 8 часа направо ни ужасява. Когато си измислиш някаква малка травма, никой дори няма да забележи.

4. Още перем при мама

Да, самостоятелни сме, независими... и пак перем при мама. По точно две причини – така имаме повод да се видим с родителското тяло и да комбинираме полезното с приятното.

5. Носим едни и същи дрехи два дни подред

Ако сме сигурни, че хората от първия ден няма как да ни видят във втория. Това си е направо като проба един път и вече съзнателно решение за втория.

6. Колко пъти сте си прали шала?

Няма нужда да отговаряме на този въпрос. Не са много.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Явно в редакцията ви ( преди 7 години )
За ваше сведение повечето жени си перем и бельото, дрехте чаршафите и шаловете даже.Също така не мога да разбера защо и кога са нужни оправдания, че не носим токчета. Може би за пред сводника ?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар