IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Част 2: Срамните модни грехове

28 август 2016 14 30

Момичета, време е да си признаем

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Има много неща, които не бихме си признали пред други хора.

Това са малките тайни, които пазим само и единствено за себе си и със сигурност бихме се изчервили, ако друг човек ги разбере.

За сметка на това обаче, оказва се, че много от жените се разпознават при най-разпространените грехове и всъщност далеч не са единични случаи.

Вдигаме срамната завеса и представяме втора част на срамните модни грехове, за които бихме се изповядали.

Ето кои са те: 

1. Никога не сортирате дрехите по цвят в пералнята

Всичко отива на едно място и общо взето се надяваме на най-доброто. Разбира се, не винаги късметът е на наша страна, но за сметка на това пък... е по-бързо.

2. Пазим старо бельо

Много от нас имат поне един сутиен или бикини, за които не могат да си спомнят от кога са, откъде са купувани, кога са носени и т.н.

3. Купуваме евтини обувки и плащаме за обущар

Това си е много често срещано. Купуваме си евтини обувки с идеята след като се скъсат, просто да ги изхвърлим. Когато се скъсат обаче, ние ги носим на обущар и реално плащаме за поправка толкова, колкото струва целия чифт.

4. Никога не се съобразяваме с етикета

Добре, там пише само ръчно пране, но пък упорито го слагаме в пералнята. В крайна сметка, етикетите винаги преувеличават.

5. Дебел чорапогащник през зимата

Зимните месеци не е рядкост разреждането на процедурите по обезкосмяване на краката. По този повод слагаме дебел чорапогащник... за да предотвратим изскачането на нежелани неща.

6. Не винаги сме с еднакви чорапи

Добре, единият чорап е по-дълъг от другия и е очевидно, че е част от друг чифт. Ама нали и двата са черни – голяма работа.

Първата част на срамните модни грехове можете да прочетете тук.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари