IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да носим пончо?

29 август 2016 07 00

Няколко идеи за комбинации

Снимка: Amica

Снимка: Amica

Въпросите около това, как да носим пончо и с какво да го комбинираме, излизат наяве всяка есен.

Този тип връхна дреха прави своето шеметно завръщане всяка есен и във всеки един удобен момент, в който температурите не са толкова високи.

Първият проблем, който можете да срещнете с пончото, е свързан с наслояването. Това лесно се решава с разновидностите на този тип дреха – дали ще е плътно и дебело като палто или леко и феерично като шал.

Можете да комбинирате дори и с кожено яке, а ако се притеснявате да не ви направи оптически по-пълни – имаме решение и затова в следните съвети.

1. Пончо с къса пола

Тази комбинация доказва твърдението, че при носенето на пончо всичко се свежда до правилните пропорции и комбинации. Ако носите пончо под кръста, то заложете на долна част с висока талия. Съчетанието с бяла риза прави визията абсолютно подходяща за дългите работни дни в офиса.

2. Пончо със слим панталон

Обемното дебело пончо е идеален заместител на плътното палто, когато ви се иска да ви е по-леко. Изберете слим панталон в същия тон и завършете визията с обувки на висок ток.

3. Цветно пончо върху черно

Ако искате да направите впечатление и да се запомни присъствието ви сред околните, изберете цветно пончо и го комбинирайте с изцяло черна основа. Слим панталонът и обикновена блуза са добър вариант.

4. Рокля като пончо

Ако наслагването на дължини не е вашето нещо, защо не опитате друг вариант на тенденцията с пончо? Добра идея е рокля с наподобяваща кройка – изберете модел с къса дължина и подчертаване на кръста, за да не внесете излишен обем в тялото.

5. Дълго пончо с дълга рокля

Както вече споменахме, да съобразите дължините е най-сигурната ви опция. По този повод, смело можете да заложите на една по-елегантна комбинация между дълга и феерична рокля и дълго пончо. Това визуално ще ви издължи и е чудесен избор за по-ниски момичета.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари