IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

MTV награди: Най-зле облечените звезди

29 август 2016 11 40

Кои „блеснаха“ с не особено добър избор?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Когато стане въпрос за червен килим, обикновено той води към някое особено изискано събитие.

Тази комбинация изисква определено внимание към зададения дрескод и подходящо облекло.

Измежду церемонии като Оскарите има и наградите на MTV, влизащи с неписани правила към друг дрескод.

Не трябва да забравяме, че именно това беше мястото, на което видяхме рокля изцяло от месо и друга, чиято кройка бе като лампион.

Днес ще обърнем внимание на звездите, които макар и повече позволено въображение с дрехите, не успяха да се справят особено добре със своето облекло.

Ето кои са те:

1. Ким Кардащян и Кание Уест

Звездното семейство обича да демонстрира пристрастяване към последните модни тенденции и висок стандарт, но трябва да признаем, че не винаги им се получава. На наградите на MTV Кание се появи меко казано в обикновени дрехи. Нежната му половинка, от друга страна, изглежда сякаш току-що е излезнала от банята и не е имала време да се оправи.


2. Рита Ора

Кожено яке с яка от косъм, дълга прозрачна рокля, цветни пера и огромни платформи – това са само част от елементите във визията на Рита Ора. Със сигурност границата между много и твърде много не е особено голяма и лесно се прекрачва.


3. Каси

Когато имаш огромен гардероб и се колебаеш какво да облечеш, не е добре да слагаш всичко... и да забравиш блузата. Трябва да признаем, че комбинацията от широки златни панталони никак не върви с електрикова жълта коса.


4. Бионсе

Роклята на Бионсе е страхотна, докато не стигне до горната част. Твърде високата яка, обсипана с пера изглежда меко казано странна, особено върху иначе красивата певица.


5. Алиша Кийс

Талантливата изпълнителка от известно време подкрепя каузата за звезди, които се появяват само и единствено по естествена красота и чисти от грим лица. Разбира се, не можем да пренебрегнем роклята на Алиша, която със сигурност я прави по-стара, отколкото всъщност е.

Снимки: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари