IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

MTV награди: Най-добре облечените звезди

29 август 2016 09 40

Дамите, които се справиха блестящо

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Понякога появяването и преминаването през червения килим се оказва по-значимо събитие от самата церемония.

Точно това се случва на наградите на MTV, на които имахме възможност да видим любимите си изпълнителки в техния пълен блясък.

Оказва се, че красотата и талантът могат да вървят ръка за ръка и да сътворят чудеса както за окото, така и за слуха.

Представяме ви подбрани най-добре облечените звезди от провелата се вече церемония по награждаване на MTV.

1. Ариана Гранде

Понякога класиката е абсолютно достатъчна, ако е приела модернизираните варианти от актуалните за сезона тенденции. Това доказва Ариана Гранде с избора си на дълъг черен панталон и дантелен топ с разкрити рамене.

2. Блу Айви

Когато си дъщеря на Бионсе и Джей Зи, определено е лесно да бъдеш утвърдена като модна икона. Колкото и да не ни се иска да признаем, дъщерята на Бионсе я надмина. Малката Блу Айви бе облечена в дълга тюлена рокля със златна горна част и изглеждаше като истинска принцеса.

3. Бритни Спиърс

Певицата направи своето завръщане и доказа, че тъмните моменти вече са в миналото. Изпълнителката се появи в класическа и стилна черна рокля с асиметрично рамо и дълбока цепка и деколте.

4. Ники Минаж

Нестандартната и скандална изпълнителка показа и елегантната си страна. Ники Минаж се бе спряла на рокля, подчертаваща идеално женствените ѝ извивки и прикриваща елегантно недостатъците ѝ. Един наистина забележителен избор на облекло.

5. Амбър Роуз

Бившата половинка на Кание Уест се появи в наистина красив и женствен силует – строг костюм от две части и деликатно и балансирано показващ се дантелен сутиен под сакото. Една наистина премерена визия с добър завършек.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари