IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как се справи Риана като дизайнер?

8 септември 2016 13 00

Певицата с колекция за Puma

Снимка: Puma

Снимка: Puma

Факт е, че някои от колаборациите са повече от сполучливи и дават възможност на потребителите да комбинират любима марка с любима звезда, като по този начин не просто остават верни на даден бранд, но и умело имплементират част от вкуса на някои от идолите в личния си стил.

Днес разкриваме пред вас дългоочакваната колаборация между Риана и Puma – колекцията „Fenty“.

Самата певица представи дебютно своите предложения, които се характеризират като комбинация между улична мода и женствени линии.

Рекламната кампания, придружаваща колекцията, е заснета от световноизвестния фотограф Уили Вандерпер.

„Тази колекция не е само представяне на това, коя съм аз и как се обличам, но освен това открива нови граници за това, което исках да създам с Puma. Исках да отведа марката в друга посока с нещо непредсказуемо и неочаквано. Това е японска улична култура с натрапчива нотка. Играх с текстурите и силуетите, а всички тъкани са луксозни. Изтълкувах традиционното по моя си начин.“, сподели за колекцията Риана.

Как се справи певицата като дизайнерка – можете да видите в нашата галерия цялата колекция и рекламната кампания към нея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари