IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-зле облечените звезди на „Еми“ 2016

19 септември 2016 14 20

Дамите, от които има какво да се желае

Снимка: Getty

Снимка: Getty

Само защото ги гледаме от малките екрани не значи, че звездите от Холивуд знаят как да се обличат за най-голямата нощ за телевизията.

Както всяка голяма церемония по награждаване, така и „Еми“ 2016 донесе някои от най-добрите и най-несполучливите решения в модата.

Трябва да признаем, че голяма част от актрисите заложиха на много сигурни визии и... дори и с тази задача не се справиха добре.

Кои са дамите, които трябва да премислят добре ролята на своите стилисти и изненадаха дори модните критици, които си мислеха, че са видели всичко?

1. Хайди Клум

Какво точно се случва с роклята на Хайди Клум? Асиметричната цепка отстрани и разголената част от другата страна могат да бъдат малко объркващи. Знаем, че моделът има страхотно тяло, но определено е много тънка границата между сексапилно и твърде разголено. Роклята е дело на Michael Kors, а блондинката определено можеше да се справи и по-добре.

Снимка: Reuters

2. София Вергара

Красивата София Вергара определено можеше да избере нещо една идея по-интересно. Твърде сигурният избор често може да изиграе негативна роля и да стане скучно. Критиците коментират, че прическата е крайно неподходяща и кара Вергара да изглежда по-скоро като Ариана Гранде, отколкото като жена в средна възраст.

Снимка: Reuters

3. Ейми Пулър

Актрисата избра зелена рокля на Pamella Roland, която трябва да признаем, че не беше най-доброто, на което е способна. Тоалетът ѝ я състарява изключително много, а модните критици я сравниха със свекърва, появила се на сватба.

Снимка: Getty

4. Сара Хайланд

Актрисата от „Модерно семейство“ определено не блесна с тоалет. Тя се спря на панталон и горна част на Monique Lhuillier и изглежда така, сякаш се е колебаела дали да сложи панталон или рокля, но в крайна сметка е сложила... и двете.

Снимка: Reuters

5. Гуендолин Кристи

Бриен от „Игра на тронове“ многократно е доказвала, че извън сериала е истински стилна дама. Но понякога и тя прави грешки. Актрисата се появи на наградите „Еми“ 2016 с рокля на Giles, за която модните критици отсякоха, че не е достатъчно официална. Задната част на тоалета бе решена със странен ефект, който породи въпроси около това дали сядането с този тоалет е възможно.

Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Бай Сандо ( преди 7 години )
Тази Сара кърти мивки, сякаш е тръгнала на фитнес в Лозенец...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 7 години )
Първите две изглеждат като надуваеми плажни играчки. На зелената проблемът е в гердана (аксесоарите) и косата.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 7 години )
На последната стъпалата и са деформирани. Ужас!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар