IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмица на модата в Милано: Bottega Veneta

30 септември 2016 11 00

Една история за приемственост в модата

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Едната като модел, представляващ съвременните супермодели, а другата – икона от 70-те години, която зададе нови дефиниции на красотата върху модните подиуми.

Двете откриха едно голямо събитие с представянето на колекцията за пролет-лято 2017, а именно юбилейната 50-та годишнина на Bottega Veneta.

Каква е връзката между Лорън Хътън и модната къща? Моделът носи емблематична чанта по време на филма от 1980 година, Американско жиголо.

Цялата колекция се настани удобно в генералното мото, под което се провежда Седмица на модата в Милано, а именно стойността на ръчната изработка.

Предложенията на марката са с една екстремна сдържаност, която отива на всяка жена, без значение от нейната възраст и сезона, в който се намира.

Насочени са към тези, които „обичат нещо тихо“ и умеят да бъдат „малко по-облагородени към материите“, представени не комерсиално, а с идеята за продължителност и дълготрайност.

И, разбира се, задължително с отговор на нуждите на различния начин на живот.

Видяхме кафяви щраусови и крокодилски палта и якета, тъмнозелени кожи, черни плетени блузи и шлифери, под които се показваха рокли, панталони като от костюми и плетива.

Можете да разгледате най-доброто в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари