IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмица на модата в Париж: Saint Laurent

3 октомври 2016 09 40

Една модна къща в преход

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Фонът може да бъде представен като материализиране на цялостната ситуация в модната къща – един образ на прехода в сегашните обстоятелства.

Новата позиция на Вакарело като креативен директор, заемана доскоро от Хеди Слиман, е възможност, която изисква пълно отдаване.

По този повод Антъни затвори собствената си линия, за да се концентрира върху това да открие как изглежда съвременната жена на модната къща.

„Тя със сигурност не е буржоазна или класическа“, каза Вакарело

Ревюто бе открито с черна рокля с обемни рамене, част от колекцията на Yves Saint Laurent от 1982 година, но в нова версия от черна кожа.

Това е едно добро начало, особено в контекста на ретро вдъхновението от 80-те години, което превзема модния подиум в Париж.

Възприемането на този период в модата не е чужд за Вакарело, особено след като неговите собствени визии винаги са били като материализиране на този вид блясък.

Той играе с тези силуети, добавяйки драперии в златно, скини костюми и вариации на роклите с един ръкав.

Седмица на модата определено е маркирана с мания по логата и ясното, масивно брандиране. В отговор на тази тенденция, в колекцията се открояват обувки, чийто ток е именно логото на модната къща.

Към момента със сигурност е много рано да се каже дали Антъни Вакарело ще се справи с тежката задача да поеме Saint Laurent, особено след високата летва, поставена от предшественика му.

За дебютната колекция – определено е много сигурен избор с малко рискове и все още трудно разпознаваема от кого е създадена.

Дали ще видим повече от ясния почерк на новия креативен директор, само времето ще покаже, а сега можем да видим как изглежда първата му колекция в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари