IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Историята на Лив Тайлър и нейният дебют в модата

21 октомври 2016 13 00

Актрисата показа колекция с Belstaff

Снимка: Belstaff

Снимка: Belstaff

Присъствието на Лив Тайлър определено не може да бъде подминато. Помним я с очите като на сърна и невинността ѝ от филма Открадната красота, ефирността като принцеса Арвен от Властелинът на пръстените и страстта в Армагедон, където играе рамо до рамо с Бен Афлек и Брус Уилис. Лив Тайлър е всичко това, че и още повече.

Родената на 1 юли 1977 година актриса на бившата плеймейтка и модел Бебе Бюел открива, че е дъщеря на Стивън Тайлър, когато е едва на 11-годишна възраст. Тя започва модната си кариера на 14 и през 1994 година дебютира като актриса в музикалния клип към групата на баща си – Aerosmith.

Дуото баща-дъщеря работят заедно още веднъж, когато Лив участва във филмовия хит „Армагедон“, а Aerosmith написаха песента „I don`t want to miss a thing“.

„Това беше един от най-красивия и невероятен опит за целия ми живот. Научих толкова много за красотата на света“, споделя тя.

Миналата година Лив бе попитана от Belstaff, които са колаборирали с различни звезди като Дейвид Бекъм, да работят заедно по създаването на капсулна колекция.

Когато марката се свързва с нея през 2015, актрисата е бременна и в почивка от шоуто Leftovers. Това е било перфектният повод за нея да изрази своята креативност.

За капсулната колекция, наречена „Belstaff and Liv Tyler“, актрисата иска да реинтерпретира духа на марката. Авантюристичната Амелия Еърхарт е една от първите жени, облечени от Belstaff и е била източник на вдъхновение за линията.

Има фокус върху връхните дрехи с кожени детайли в натурална палитра с акценти от цветове. Колекцията съдържа 12 ключови предложения, а самата Лив Тайлър ги определя като елементите, които всяка жена трябва да има в своя гардероб.

Колекцията материализира стила на актрисата: силен и едновременно решителен, женствен, красив и готов за всичко.

Попитана за майчинството и на какво иска да научи децата си, лицето на актрисата омеква. Майката на две момчета и бременна с трето, момиченце, отговаря с любов.

„За мен имат значение маниерите. Искам моите момчета да бъдат възпитани, елегантни и добре отгледани“.

Тя казва, че не съжалява за нищо в своя живот и е благодарна на родителите си за възможностите, които е имала. Смята се за късметлийка и счита, че всичко, което правиш, те води до положението, в което се намираш.

Когато говори за красота, Лив се усмихва и отговаря на въпроса каква е нейната тайна: „Не е истинска тайна, просто се опитвам да се грижа за себе си. Красотата идва отвътре, нали?“

Ако се усмихваш, красива си. Красота е когато духът излиза, споделя тя. Външната красота се определя от това какво е вътрешното състояние. Очевидно тя се опитва да се храни здравословно, но не се лишава от това, което харесва, като чаша добро вино или чиния с паста. Трябва да има баланс.

Балансът е ключов за Лив Тайлър, без значение дали когато прекарва време с децата си, участва във филм или е в ролята на дизайнер за Belstaff. Нейната нестихваща енергия си е проправила път в линията за колекция, която е красива и силна.

Красивите кадри с Лив Тайлър и предложения от капсулната колекция с Belstaff можете да разгледате в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

... ( преди 7 години )