IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кажи ми какъв е тенът ти, за да ти кажа какво да облечеш

26 октомври 2016 06 20

Цветовете, които най-много отиват на различните типове кожа

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Да откриеш правилния цвят за тона на кожата е много трудна работа.

Различните статии ще искат от теб да сравниш кожата си с един от четирите сезона (дали си пролет или есен?) или дори да се вгледате по-добре във вените на ръцете си.

Вместо всичко това, днес ще ви представим изпробваните най-добри цветове за всеки един тон на кожата.

Разгледайте нашия своеобразен гид и се застраховайте, че никога повече няма да направите и малка грешка с цветовете на дрехите.

1. Много светла кожа

Цветове като скъпоценни камъни – те са най-добрият вариант за дами, които са надарени от природата с много, много бяла кожа. Към тях влизат нюанси на смарагди, опал, аметист и други. Най-общо казано, спирайте се на много наситени цветове.

Бебешко синьо – пастелните нюанси са достатъчен допълващ пигмент за много бяла кожа. Нашият съвет е да добавите и ярко червило или опушени очи, като по този начин ще постигнете много съблазнителна визия.

Карамел и цвят на златен пясък е другият добър вариант за дами с бяла кожа, защото по този начин се постига много мек ефект, който същевременно е и в контраст.


2. Средно до тъмна кожа

Жените с бронзов тен на кожата могат лесно да комбинират металически нюанси и цветове, вариращи от сребърно до златно. Те ще подчертаят красивия златист загар на тялото им и ще ги направят да изглеждат като истински екзотични красавици.

Гълъбово-сивото е сигурно един от най-капризните цветове, който може да ви направи да изглеждате със сивкав оттенък, но гарантирано стои перфектно на дами с бронзов тен.

Неоновите нюанси не са за всеки, но са отличен избор за дамите с тъмен загар на кожата. Ако сте родени с една идея по-шоколадов тен, задължително опитайте неоново оранжево.


3. Много тъмна кожа

За дамите с много тъмна кожа, за които буквално може да се каже, че са като шоколад, светлите тонове на жълто са страхотен избор. Ако трябва да сме честни, на тях им стои по най-добрия възможен начин. Това е така, тъй като се осъществява истински контраст.

Кобалтовите разновидности на синьото са другият особено сполучлив избор за дамите с много, много тъмна кожа. Те внасят блясък и сияйност на лицето, особено, ако са в цялата визия или в горната част.

От скъпоценните цветове, рубиненото е подходящо за дамите с много тъмна кожа, а освен това е и основна тенденция за есен 2016.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари