IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 идеи за празнични силуети

31 октомври 2016 08 00

Как да се облечем за празниците?

Снимка: Neiman Marcus

Снимка: Neiman Marcus

Тъй като температурите вече са ниски, можем да се стоплим с малко подготовка за предстоящите празници.

Дори и да ви се струва рано, модната индустрия вече дава своите идеи за едни от най-светлите дни на годината.

Силуетите предоставят възможност за всяка дама и различна индивидуалност да намери нещо за себе си, а ние определено имаме своите фаворити.

Разбира се, те са на водещи модни къщи от Marchesa до Ralph Lauren, но можем да ги използваме и като вдъхновение и пример.

Ето и топ 5 на идеите на висшата мода за празнични силуети.

1. Дългата рокля с красива горна част

Ако има нещо, което прави празниците още по-хубави, то това е фактът, че са повод да се почувстваме като принцеси. Ако залагаме на дълга рокля в класическо черно, можем да експериментираме с горната част. Заложете на актуалните бродерии в различни цветове.

2. Гащеризон

Гащеризоните, като една от водещите тенденции от миналия сезон, се утвърдиха като задължителен компонент в женския гардероб и за следващия. По този повод няма по-добър избор за официално облекло за дамите, които се причисляват към спортно-елегантния стил. Можете да изберете изкусително червено, за да бъдете в тон с празника и да изглеждате зашеметяващо.

3. 3D ефекти

Обичате да привличате внимание и искате да изглеждате винаги като от корица на модно издание? Тенденциите ви дават тази възможност с актуалните и много красиви 3D ефекти. Можете да комбинирате флорални елементи с интересна кройка и модерните открити рамене.

4. Кралицата на празника

Червеното във всички негови нюанси е добър избор за празничните дни. Ако искате да заложите на нещо по-нестандартно, комбинирайте модел с поло яка и интересни ефекти при ръкавите. Това внася усещането не само за женственост, но и за специфична кралска изисканост.

5. Гръцка богиня

Асиметричните презрамки с едно голо рамо много често се асоциират с гръцките богини и ако това е ефектът, който целите, то заложете на дълга рокля. Тъй като сам по себе си моделът е доста предизвикателен, балансирайте с тъмен цвят като класическо черно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари