IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В обувките на Пепеляшка. Възможно е!

5 ноември 2016 07 00

Британска компания пусна приказна колекция

Снимка:  Irregular Choice

Снимка: Irregular Choice

Всяко момиче, което си е мечтало като порасне да има съдбата на Пепеляшка е с една крачка по-близо до сбъдване на мечтата си.

Това става възможно след като британската компания Irregular Choice пусна в продажба колекция обувки по мотиви на приказката за Пепеляшка от едноименния филм на Disney, съобщава The Metro.

В колекцията влизат няколко модела – от балетни до боти, украсени с панделки и кристали, наподобяващи снимки от филмовите рисунки.

Не за първи път тази компания се вдъхновява от стила на приказни образи. През септември тази година компанията пусна колекция в стил „Алиса в страната на чудесата“, а самата героиня е нарисувана върху обувката, както и Лудия шапкар, Кралицата на сърцата и останалите чудати персонажи.

Irregular Choice е основана през 1999 г., специализира в създаването на обувки с необичайни декорации. Например, през 2014 г. в продажба излиза колекция с ток под формата на глава на еднорог.

Вижте обувките на Пепеляшка в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари